Werknemer in de bouw.

Werken in de bouw

WE Bouwen samen met jou! Of je nu een ZZP’er of uitzendkracht bent: wij zorgen voor de perfecte match tussen jou en de bouwopdracht. Dit doen we met een team vol gedreven en enthousiaste medewerkers die de talen, Nederlands, Duits, Engels, Litouws, Roemeens en Pools vloeiend spreken. Wil je werken als metselaar, tegelzetter, dakdekker of timmerman? WE Bouwen is op zoek naar jou.

Onze vacatures

WE Bouwer aan het woord

‘Na de kennismaking was alles zo geregeld! WE Bouwen regelt al het papierwerk en zelfs het vervoer van en naar de bouwplaats.’

Jamal Bouga

Milena Moniak
Recruiter

Hulp nodig?

Heb je vragen over een functie, WE Bouwen, betalingen, huisvesting of iets anders? Dat snap ik. Mijn naam is Milena, ik ben één van de recruiters van WE Bouwen en spreek vloeiend Pools, Engels en Duits. Mijn collega’s spreken Litouws, Roemeens en Nederlands. Ik help je graag verder met je vraag, neem contact met mij op!

Neem contact
met ons op

Heb je een vraag over de vacatures? Of ben je een werkgever die op zoek is naar bouwpersoneel? Stel via onderstaand formulier jouw vraag en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Untitled

Molenweg 31
6561 AH Groesbeek

(024) 399 53 20

info@webouwen.com