Over WE Bouwen.

WE Bouwen samen met jou!

WE Bouwen bouwt samen met jou! Of je nu een werkgever, zzp’er of uitzendkracht bent. Wij zorgen voor de perfecte match tussen opdracht(gever) en werknemer. Dit doen we met een team vol gedreven en enthousiaste medewerkers die de talen, Duits, Engels, Litouws, Roemeens en Pools vloeiend spreken. Onze wervingsprocedure is zowel voor werkgever als werknemer professioneel, open en transparant.

Waarom WE Bouwen

Binnen 1 week
aan de slag

Werknemers kunnen binnen één week bij hun opdracht aan de slag.

Alles in één
geregeld

WE Bouwen ontzorgt. Voor de werknemers regelen we de huisvesting, verzekeringen, het transport naar de werkplek en nieuwe, beschermende werkkleding.

Persoonlijk contact
in eigen taal

Onze recruiters en contactpersonen spreken diverse talen, zodat het contact soepel verloopt.

Downloads

Ben je een opdrachtgever? Bekijk hier onze verklaring voor de belastingdienst en
onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn.

Ons team

Ons team bestaat uit diverse gedreven experts op het gebied van HR-procedures, wetgeving en CAO’s voor uitzendkrachten. Persoonlijk contact is binnen WE Bouwen erg belangrijk, daarom spreekt ons team – naast vloeiend Nederlands – de talen Duits, Engels, Litouws, Roemeens en Pools.

Neem contact
met ons op

Heb je een vraag over de vacatures? Of ben je een werkgever die op zoek is naar bouwpersoneel? Stel via onderstaand formulier jouw vraag en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Untitled

Molenweg 31
6561 AH Groesbeek

(024) 399 53 20

info@webouwen.com